امور فرهنگي:
تكريم مقام حضرت زهرا(س)و بزرگداشت روز مادر در دانشگاه هنر اصفهان

تشكل جامعه اسلامي دانشجويان با همكاري كانون قرآن و عترت،كانون تئاتر و كانون عفاف و حجاب به مناسبت ميلاد حضرت زهرا (س) جشني با عنوان به نام يك مادر در روز سه شنبه 15 اسفند ماه 1396 در سالن آمفي تئاتر دانشكده معماري و شهرسازي برگزار كردند . در اين مراسم برنامه هاي جذابي ازجمله اجراي ئتاتر صحنه اي كه ژال با هدف ارج نهادن به مقام والاي زن در دوران دفاع مقدس ، گفتگوي ويژه خبري با مادر و برادر شهيد تورجي زاده ، سخنراني استاد ميرمحمد صادقي در خصوص تفسير سوره قدر و رابطه تنگاتنگ آن با شخصيت حضرت زهرا (س) ،پخش كليپ مصاحبه با مادران معنوي دانشگاه و استندآپ كمدي با نقش آفريني آقاي امامي فر نفر اول استند آپ كمدي مسابقه فرهنگ شهروندي اصفهان اجرا شد . در نهايت حسن ختام اين مراسم انتخاب دونفر از خواهران حاضر در جشن و عزيمت رايگان آن دو بزرگوار به صورت رايگان به سفر ساليانه مشهد در بهمن ماه سال آينده قرار گرفت . همچنين كانون عفاف و حجاب به قيد قرعه 15 عدد روسري به افراد حاضر در مراسم تقديم كردند .

تاریخ:
1396/12/19