1396/02/31 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_4b91f49c-1fbf-4d6d-a211-76b3d66fbdd4photo_2017-05-21_10-17-56-162ceaf9-dd2e-49f9-bd93-ddf96d9795aa.jpg
هجدهمين دوره انتخابات شورا مركزي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد

هجدهمين انتخابات جامعه اسلامي در دانشگاه هنر اصفهان با حضور آيت الله سيد مير حسين علامه و سخنراني پيرامون اصول حوزه معرفت سياسي علوي برگزار شد در اين جلسه ضمن تشريح خطبه هاي 216 و 53 نهج البلاغه پيرامون تفاوت بين حق و امتياز سياسي با تكليف در حوزه انديشه سياسي علوي به لزوم نقش آفريني تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان سراسر كشور در روند ارزشي تثبيت اصل نشاط سياسي انتخابات بعنوان ميدان آزمايش الهي پرداخته شد.
آيت الله علامه ضمن تاكيد بر اصل ولايت مطلقه فقيه افزود: ابتنا بحث ولايت مطلقه فقيه يك ابتنا كلامي و عقلي است كه نقل آنرا تاسيس نكرده بلكه آنرا امضا نموده و داراي شواهد فراواني در گسنره تاريخ و فرهنگ اسلامي شيعي است.
در اين جلسه برادران مهدي بدري زاده- محمدرضا فروتن- اميرحسين ذكرالهي- محمد كنگازيان- احسان جزيني- محمد حسين نوراني زاده
و خواهران (خانم ها شبنم سعيدفر- زهرا كبيري- زهرا مراثي- فائزه فاطمي بعنوان شورا مركزي جامعه اسلامي دانشجويان برگزيده شده و طي جلسه ابتدايي شوراي مركزي طبق آراي اعضاي شورا جناب آقاي محمد رضا فروتن بعنوان دبير كل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان منتخب گرديد و از خدمات و زحمات اعضاي شوراي مركزي سابق با دادن هديه و لوح تقدير سپاسگذاري شد. اين جلسه با خواندن دعاي فرج و تقاضاي ظهور امام زمان (عج) خاتمه يافت.